Info

Vad är IPTV?

IPTV är ett helt nytt sätt att titta på TV. Du behöver ingen antenn, ingen parabol eller någon annan typ av utrustning. Allt du behöver är en internetanslutning på minst 30 mbit/s för att komma igång.

Du kan se IPTV via någon av våra fantastiska boxar, eller så kan du ansluta din SmartTV, dator, surfplatta etc. Möjligheterna är oändliga. Vi föreslår följande appar för Smart TV:

Smart IPTV, Duplex Play, Duplex IPTV, IPTV Extreme, GSE SMART IPTV, SET IPTV, NET IPTV och Smart STB. TRYCK HAVE om du vill se vår guide till Smart TV!

Vad ar M3U LÄNK

m3u länk är länken som får dig att fungera med spellistan
om du har några frågor angående m3u länk
kan du kontakta vår livechattsupport och be om hjälp

Hur bra fungerar kanalerna egentligen?

Vi har en drifttid på 98,0 %. Det betyder att 98,0 % av tiden fungerar alla kanaler bra. Ibland kan vissa kanaler stängas av under en kort tid på grund av uppgraderingar eller frekvensändringar.

Anonym betalning

Handla på internet för att hitta hastigheter och priser för alla behov eller budget. Njut av WiFi som sätter dig i skyddar anslutningar denna tjänst är förbjuden i Sverige och övriga EU, bitcoins måste betalas för.

Säkerhet är en prioritet

Våra IPTV-servrar är baserade i Kina, Azerbajdzjan, Amerika och återspeglas i Nederländerna. Inga svenska myndigheter har befogenhet att närma sig våra servrar och vi kan lova dig att din integritet bevaras.

SSL

För att göra det ännu säkrare för dig har vi implementerat SSL-kryptering på vår webbplats så att trafik mellan dig och vår webbplats inte kan sniffas eller lyssnas på. Äganderätt?

Paypal

PayPal låter dig göra betalningar med en mängd olika metoder, inklusive PayPal-saldo, ett bankkonto, PayPal-kredit-, betal- eller kreditkort och belöningssaldo.